Lännen Viherpalveluissa viihdytään: “Meillä on tosi upea työporukka!”

“Tämä on ollut hyvä tapa viettää kesiä. Työ on minulle sopivaa, rentoa hommaa, jossa jokainen päivä on jollain tapaa erilainen. En itse jaksaisi tehdä vaikka toimistohommia joka päivä”, Ivan kuvailee.

Lännen Palveluyhtiöt / Lännen Viherpalveluissa viihdytään: “Meillä on tosi upea työporukka!”
Ivan Viherpalveluista

Viheralueiden rakentaminen ja kunnossapito ovat kausiluontoista hommaa. Lännen Viherpalveluissa viihdytään kesästä toiseen – moni työntekijä hakee töihin seuraavana vuonna uudestaan! Useana kesänä Lännen Viherpalveluissa työskennelleet Ivan Kirov ja Thongbai Jalonen kertovat, että yksi työn parhaista puolista on mukava työporukka.

Upea työporukka vetää viherpalveluiden pariin yhä uudestaan

Ivan Kirov kuuli Lännen Viherpalveluista alun perin Lännen Siivouspalveluissa työskentelevän äitinsä kautta. Hän haki töihin ensimmäistä kertaa 17-vuotiaana ja nyt takana on jo kuusi kesää.

“En ollut täysin varma, mihin olen ryhtymässä tai mitä työ tarkalleen sisältää”, Ivan kertoo nauraen ja jatkaa: “Tämä on ollut hyvä tapa viettää kesiä. Työ on minulle sopivaa, rentoa hommaa, jossa jokainen päivä on jollain tapaa erilainen. En itse jaksaisi tehdä vaikka toimistohommia joka päivä”, Ivan kuvailee. 

Ivan kertoo, että tärkein syy, joka saa hakemaan Lännen Viherpalveluihin töihin kesästä toiseen, on ihmiset: “Meillä on tosi upea työporukka!”

Katso lisää Ivanin kokemuksia videolta.

Hyvä työporukka, hyvä tiiminvetäjä ja hyvä esimies

Vuonna 2008 Suomeen muuttanut ja LUMO-tarhuriksi opiskellut Thongbai Jalonen on työskennellyt Lännen Viherpalveluissa jo ennätykselliset 12 kesää. 

“Tämä on hyvä työpaikka minulle. Minulla on lyhyt työmatka, pyöräilen yhdeksän kilometriä tänne”, Thongbai kertoo reippaasti.

Thongbai pitää työn parhaana puolena ihmisiä: “Meillä on hyvä työporukka sekä hyvä johtaja, tiiminvetäjä ja esimies. Kaikki täällä ovat iloisia ja ystävällisiä.”

Katso lisää Thongbain kokemuksia videolta.

Hae puutarhuriksi tai hortonomiksi Lännen Viherpalveluihin

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia – tule nauttimaan kesästä ulkona osana iloista tiimiämme! Tyssä pääset parantamaan asiakkaidemme asuinympäristöjen viihtyisyyttä viheralueiden kunnossapidon keinoin. 

Lue lisää ja jätä hakemus

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Lännen Palveluyhtiöt on tänäkin vuonna mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia.

Lännen Palveluyhtiöt