Kattavat tekniset palvelut, kuten kiinteistöjen tekniset tarkastukset, projektivalvonnat ja korjaussuunnitelmat ammattitaidolla

Rakennustekniikan ja korjaamisen erikoisasiantuntijat palveluksessasi

Meiltä saat monipuoliset tekniset palvelut sekä taloyhtiöille, suurille kiinteistönomistajille että julkiselle sektorille.

Lännen Palveluyhtiöt / Palvelut / Tekniset palvelut
Tekniset palvelut suunnitelmien läpikäyntiä tapaamisessa

Suunnitelmat, valvonta ja tarkastukset puolueettomasti saman katon alta

Kartoitamme nykytilan ja autamme tuomaan kiinteistösi teknisesti tähän päivään

Kiinteistön hyvä hoito ja ylläpito ovat paljon muutakin kuin kausitöitä ja korjauksia. Rakennukset ja rakennettu ympäristö vaativat seurantaa, valvontaa, tarkastuksia sekä oikeinkohdistettuja toimenpiteitä koko kiinteistön elinkaaren ajan.

Korjaushankkeiden oikea ajoitus sekä jatkuvien kiinteistöpalveluiden oikea mitoitus auttavat pitämään kiinteistön hyvässä kunnossa ja kiinteistönomistajien tai osakkaiden kulut ennustettavissa. Pitkän kokemuksemme turvin osaamme nähdä ennalta riskitilanteita, joissa on mahdollisuus mennä metsään ja siksi voimme auttaa sinua välttämään ne.

Me tuomme suunnittelu-, valvonta- ja kartoitustehtävät osaksi muita kiinteistöpalveluita – kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla. Oman asiantuntevan henkilöstömme lisäksi meillä on kattava ja luotettava yhteistyöverkosto.

Kiinteistön teknisestä kunnosta on tärkeä pitää huolta, sillä

 • hoitamalla tarvittavat korjaukset ajoissa, voidaan välttyä vakavammilta vahingoilta eikä kiinteistön suuret remontit aikaistu turhaan.
 • oikein ajoitetut korjaukset ja oikein mitoitetut kiinteistöpalvelut auttavat pitämään kulut ennustettavina ja kohtuullisina.
 • kun kiinteistö on teknisesti hyvässä kunnossa, on se myös turvallinen ja viihtyisä paikka asukkaille ja kävijöille.
 • hyvin hoidettu kiinteistö säilyttää arvonsa.

Kattavat tekniset palvelut Tampereella ja ympäri Suomen:

 • Tekniset tarkastukset, kartoitukset ja auditoinnit
 • Korjaussuunnitelmat, korjaustöiden valvonta ja korjaushankkeiden läpiviennit
 • Hankinta ja julkisten hankintojen kilpailutus
 • Muutostyöilmoitusten käsittely ja muutostöiden valvonta
 • Kiinteistön kuntoarviot
 • Kiinteistön PTS:n laadinta
 • Huoltokirjojen koordinointi
 • Kosteusmittaukset ja sisäilmaan liittyvät tarkastukset
 • Kiinteistöpalveluiden suunnittelu ja mitoitus
 • Tekninen managerointi
 • Pätevä ja reipasotteinen henkilökunta, jonka saa kiinni suorilla puhelinnumeroilla ja sähköpostilla

Meiltä saat kokeneiden asiantuntijoiden ammattitaidolla toteuttamat tekniset palvelut Tampereella ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme olla avuksi!

Yhteistyö on sujuvinta silloin, kun arvot kohtaavat

Kun tilaat tekniset palvelut meiltä, voit luottaa siihen, että:

 1. Pitkän kokemuksemme turvin osaamme nähdä ennalta riskitilanteita, joissa on mahdollisuus mennä metsään – ja siksi voimme auttaa sinua välttämään ne. Jos tekemässämme kartoituksessa ilmenee jotain huolestuttavaa, uskallamme kertoa rehellisesti myös ikävät uutiset.
 2. Ajattelemme aina sitä, mikä on pitkässä juoksussa kannattavinta sekä kiinteistölle, sen omistajille, että asukkaille ja käyttäjille.
 3. Yhteistyö perustuu aina luottamukseen. Pitkien projektien aikana tulemme tutuiksi ja hoidamme kiinteistönne asioita perusteellisesti ja pieteetillä.
 4. Emme tee työtämme piilossa, vaan viestimme avoimesti ja läpinäkyvästi, mitä olemme milloinkin tehneet.
 5. Meidät saat suorilla numeroilla ja sähköposteilla kiinni helposti. Yksi puhelu riittää ja voit luottaa siihen, että otamme asian hoitaaksemme.
 6. Asiantuntijamme ovat tarkkoja ammattilaisia, jotka toimivat hyvin suunnitelmallisesti ja siten myös tehokkaasti. Meillä on tarkat laatuvaatimukset omalle työllemme.
 7. Teemme omat työmme niin, että kiinteistön omistajien tai osakkaiden, hallituksen, isännöitsijän ja muiden sidosryhmien työ on helppoa ja arki yllätyksetöntä.

Enemmän kuin teknistä isännöintiä

Arkikielessä kuulee usein puhuttavan teknisestä isännöinnistä – me teemme sitäkin, mutta tekniset palvelut ovat paljon laajempi käsite.

Tekninen isännöitsijä hoitaa pääasiassa erilaisia korjaushankkeisiin liittyviä tehtäviä ja palvelua tarvitaan usein silloin, kun taloyhtiössä on edessä isoja korjaustöitä tai tarve päivittää kiinteistön vanhaksi käynyttä tekniikkaa nykypäivään.

Meidän asiantuntemuksemme kattaa teknisen isännöinnin lisäksi paljon muutakin ja palvelemme pienempien taloyhtiöiden lisäksi myös suuria kiinteistönomistajia ja julkisen sektorin toimijoita. Voimme auttaa muun muassa julkisten hankintojen kilpailutuksessa, kiinteistöpalveluiden palveluprosessien yhtenäistämisessä tai huoltokirjakoordinoinnissa.

Jos kiinteistön kunnosta ei pidetä huolta sen koko elinkaarta ajatellen, on riskinä että…

 • Pienten korjausten laiminlyönti voi aikaistaa suuria remontteja. Jos kiinteistön kuntoa ei ylläpidetä ja investoinnit jätetään tekemättä, suuret remontit aikaistuvat.
 • Rahoitusta uuteen remonttiin on vaikea saada. Lainaa on helpompi saada sellaisen kiinteistön korjaukseen, josta on vuosien varrella pidetty säännöllisesti huolta.
 • Kiinteistön kiinteät kulut nousevat tai vastikkeita voidaan joutua kasvattamaan yllättäen. Jos korjauksia ei hoideta hyvissä ajoin, voi yllättävät tilanteet johtaa kulujen nousuun.
 • Kiinteistön arvo laskee, maine heikkenee ja sen myynti hankaloituu.
 • Taloyhtiö tai kiinteistönomistaja voi pahimmassa tapauksessa ajautua talousvaikeuksiin.

Näin hommat hoituvat

 • Sovitaan teknisestä palvelusta

  Tutustumme toimeksiantoon, teemme tarvittavat kartoitukset ja räätälöimme selkeän tarjouksen teknisistä palveluista. Mitä aiemmassa vaiheessa otat meihin yhteyttä, sen paremmin voimme olla apuna projektin eri vaiheissa.

 • Kokeneet tekijät palveluksessasi

  Meillä on pitkä kokemus rakennustekniikasta ja kiinteistöjen teknisestä kunnossapidosta. Osaamme nähdä ennalta riskitilanteet, joissa on mahdollisuus mennä metsään – ja siksi voimme auttaa sinua välttämään ne. Emme pelkästään suunnittele, vaan saat myös projektien toteutuksen saman katon alta.

 • Pidetään yhteyttä

  Avoin viestintä on projektin läpiviennin tärkein kulmakivi. Raportointi, dokumentointi ja yhteydenpito onnistuvat nykyaikaisesti sähköisillä järjestelmillä. Meidät saat myös suorilla numeroilla ja sähköpostilla kiinni helposti.

 • Rakennetaan luottamusta

  Molemmin puolinen luottamus on meille tärkeä arvo. Pitkien projektien aikana tulemme tutuiksi ja hoidamme kiinteistönne asioita pieteetillä. Uskallamme kertoa kiinteistön nykytilasta rehellisesti ja antaa kehitysehdotuksemme rakennusten koko elinkaarta ajatellen.

Etsitkö kattavia teknisiä palveluita Tampereella tai lähialueilla? Lähetä meille viesti:

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lännen Palveluyhtiöt