Elämisen ammattilainen -kampanja kannustaa kiinteistöpalvelualalle – lue Eijan ja Joonan kokemuksia

“Kiinteistösihteerikoulutuksen suoritin sen jälkeen, kun olin jo aloittanut työt täällä Lännen Palveluyhtiöllä. Kiinteistösihteerin työssä on kivasti haastetta. Työpaikkailmoitus oli jo tosi monipuolinen.”

Lännen Palveluyhtiöt / Elämisen ammattilainen -kampanja kannustaa kiinteistöpalvelualalle – lue Eijan ja Joonan kokemuksia

Elämisen ammattilainen on Kiinteistötyönantajat-järjestön kampanja, jonka tavoitteena edistää kiinteistöpalvelualan tunnettuutta. Työ elämisen ammattilaisena sopii monenlaisille ihmisille ja monenlaisiin elämäntilanteisiin – ja alalta löytyy töitä myös tulevaisuudessa!

Kiinteistöpalvelualalla on tarjolla monenlaisia työtehtäviä. Työ voi olla esimerkiksi siivousta, kiinteistönhuoltoa, ulkoalueiden hoitoa, teknisiä palveluita tai toimitila- ja käyttäjäpalveluita. Asiakaspalvelija Eija Salo ja huollon työnjohtaja Joona Pietinhuhta kertovat Elämisen ammattilainen -kampanjassa työstään Lännen Palveluyhtiöillä.

Tutustu Elämisen ammattilainen -kampanjaan

Eija: “Kiinteistösihteerin työssä on kivasti haastetta”

Kiinteistösihteeri Eija Salo, 24, on alanvaihtaja, joka ehti ennen kiinteistöpalvelualalle siirtymistään toimia monenlaisissa asiakaspalvelutehtävissä kaupan alalla ja ravintola-alalla.

“Kiinteistösihteerikoulutuksen suoritin sen jälkeen, kun olin jo aloittanut työt täällä Lännen Palveluyhtiöllä. Kiinteistösihteerin työssä on kivasti haastetta. Työpaikkailmoitus oli jo tosi monipuolinen.”

Eijan työ on asiakaspalvelua, johon kuuluu koko konsernin vaihdepalvelu, vikailmoitusten kirjaaminen, avainhallinnan hoito sekä autopaikkojen ja saunavuorojen varaaminen.

“Lemppariasiani on meidän työyhteisömme – meidän pieni asiakaspalvelutiimimme on hitsautunut hyvin yhteen. Tykkään myös kohdata kasvokkain asiakkaita, joita palvelen. Tulevaisuudessa aion ehkä jatko-opiskella lisää. Tykkään työpaikasta, jossa on etenemismahdollisuuksia.”

Joona: “Meillä on työnjohtajakollegoideni kanssa yhteensä lähemmäs 100 alaista”

Myös Lännen Palveluyhtiöissä huollon työnjohtajana työskentelevä Joona Pietinhuhta, 29, on alan vaihtaja.

“Olen alun perin valmistunut putkiasentajaksi. Muutaman vuoden työskenneltyäni niissä töissä, päätin kokeilla millaista työ olisi kiinteistöpalveluissa ja se tuntui heti omalta. LVI-osaamisesta on ollut paljon apua nykyisessä työssäni.”

Työskenneltyään ensin viisi vuotta kentällä kiinteistönhoitajana, Joona siirtyi työnjohtajan tehtäviin. Hänen työhönsä kuuluu muun muassa laadun seuranta ja valvonta, töiden organisointi ja vastaanottaminen sekä reklamaatioiden käsittely.

“Meillä on työjohtajakollegoideni kanssa yhteensä lähemmäs 100 alaista ja jokaisella on vielä oma tiimi johdettavanaan. Työhöni kuuluu paljon siis ihmisten ohjaamista ja rohkaisemista kehittymään omassa työssään ja tätä kautta pääsemään yhdessä parempiin tuloksiin.”

Joona kertoo, että parasta hänen työssään on sen vaihtelevat työtehtävät ja sopiva haasteellisuus. 

“Tässä työssä tarvitaan nopeaa päätöksentekokykyä ja kiinnostusta ratkaista myös henkilöstön haasteita, sillä huolet siviilielämässä näkyy myös työpaikalla.”

Töihin kiinteistöpalvelualan työtehtäviin Lännen Palveluyhtiöille?

Meille ovat tervetulleita sekä kiinteistöpalvelualan kokeneet konkarit että alan uudet tulokkaat. Jos sinulla on reipas asiakaspalveluasenne ja halu oppia, voisit sopia hyvin joukkoomme. Katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus! 

Katso avoimet työpaikat

Lännen Palveluyhtiöt