Korjauspalvelu ja kiinteistöjen korjaus Tampereella ja lähialueilla

Pidetään kiinteistösi kunnossa vuodesta toiseen

Pienet ja isot remontit, kosteusvauriokorjaukset ja muut LVIS-työt hoituvat näppärästi kuntoon korjauspalvelun kautta.

Lännen Palveluyhtiöt / Palvelut / Korjauspalvelut
Korjauspalvelu oven asennus

Kun jokin menee rikki tai kaipaa uudistamista, on korjauspalveluiden kokenut tiimi valmiina auttamaan

Korjauspalvelumme hoitaa remontit sekä selvittää ja korjaa kosteusvauriot.

Olipa kyse saranan vaihdosta tai suuremmasta saneerauksesta, ei kokenut tiimimme jää pyörittelemään peukaloitaan. Hoidamme taloyhtiöissä pienemmät ja isommat korjaukset kokemuksella ja ammattitaidolla.

Perinteisten timpurin ja LVIS-töiden lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat mittaukset, töiden valvonnan ja kartoitukset sertifioitujen asiantuntijoiden tekemänä.

Huolettominta yhteistyö on silloin, kun taloyhtiönne on jo kiinteistönhoitopalveluidemme asiakas, jolloin saamme välittömästi tiedon korjaustarpeesta ja voimme ryhtyä toimiin käden käänteessä. Hoidamme kuitenkin yhtä mielellämme myös yksittäiset remontit ja muut korjaustarpeet.

Kiinteistön korjaukseen kannatta suhtautua sopivalla vakavuudella, sillä

 • hoitamalla tarvittavat korjaukset heti, voidaan välttyä vakavammilta vahingoilta eikä taloyhtiön suuret remontit aikaistu turhaan.
 • hyvin hoidettu kiinteistö säilyttää arvonsa ja on houkutteleva kohde sekä vuokraajan että ostajan näkökulmasta.
 • kun paikat ovat kunnossa, on kiinteistö turvallinen ja viihtyisä paikka asukkaille ja kävijöille.

Kattavat korjauspalvelut Tampereella ja lähialueilla:

 • Remonttipalvelut asukkaille ja taloyhtiöille: mm. pesuhuoneiden korjaukset, saunojen paneloinnit, tapetoinnit, maalaukset, sekä parketti- ja kalusteasennukset
 • Huoneistojen tilaremontit
 • Vesieristystarkastukset ja kosteiden tilojen vesieristykset sertifioitujen asiantuntijoiden tekemänä
 • Huoneistojen kosteusvauriokartoitukset ja kosteusvauriokorjaukset sertifioitujen asiantuntijoiden tekemänä
 • Kosteusmittaukset sertifioitujen asiantuntijoiden tekemänä
 • Korjaustöiden valvonta
 • Pienkorjaukset, kuten saranan vaihdot sekä ovien ja ikkunoiden säädöt
 • Pätevä ja reipasotteinen henkilökunta, jonka saa kiinni suorilla puhelinnumeroilla ja sähköpostilla

Meiltä saat kokeneiden LVIS-asentajien ja timpureiden ammattitaidolla toteuttamat korjauspalvelut Tampereella ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme olla avuksi!

Yhteistyö on sujuvinta silloin, kun arvot kohtaavat

Kun tilaat korjauspalvelut meiltä, voit luottaa siihen, että:

 1. Emme harrasta liukuhihnaremppausta. Kartoitamme kohteen, teemme tarvittavat tutkimukset ja personoimme tarjouksen siten, että sen hinta-laatusuhde on paras mahdollinen ja et maksa turhasta.
 2. Ajattelemme aina sekä asukkaiden että talojen parasta ja sitä, mikä on pitkässä juoksussa aidosti kannattavinta.
 3. Emme suhmuroi piilossa, vaan viestimme avoimesti ja läpinäkyvästi, mitä olemme milloinkin tehneet.
 4. Meidät saat suorilla numeroilla ja sähköposteilla kiinni helposti. Yksi puhelu riittää ja voit luottaa siihen, että otamme asian hoitaaksemme.
 5. Työntekijämme ovat tarkkoja ammattilaisia, jotka toimivat hyvin suunnitelmallisesti ja siten myös tehokkaasti. Meillä on tarkat laatuvaatimukset omalle työllemme.
 6. Teemme omat työmme niin, että taloyhtiön hallituksen, isännöitsijän ja kiinteistönhuollon työ on mukavan helppoa ja asukkaiden arki mukavan yllätyksetöntä.
 7. Teemme töitä omilla kasvoillamme – tiedät kuka kiinteistöänne korjaa.

Ensin selvitetään, sitten tehdään ja lopuksi viimeistellään

Korjaamisessa ja remontoinnissa ei ole yhtä pakettiratkaisua, joka sopii kaikille. Turhan liukuhihnaremppauksen sijaan aloitamme tutkimalla kohteen huolellisesti. Ryhdymme järeämpiin toimenpiteisiin vain, jos tutkimuksissa todella löytyy jotain korjattavaa.

Teemme työt laadukkaasti ja ammattitaidolla. Perinteisten timpurin ja LVIS-töiden lisäksi saat meiltä saman katon alta kaikki tarvittavat mittaukset, töiden valvonnan ja kartoitukset sertifioitujen asiantuntijoiden tekemänä. Käytämme nykyaikaisia työvälineitä ja olemme tarkkoja oman työmme laadusta, jolloin lopputulos on kestävä ja huolellisesti toteutettu.

Vaikka palvelun nimi on korjauspalvelu, lopputulos on aina upean tyylikäs: pinnat viimeistellään ja saat halutessasi uudet kodinkoneet ja laitteet keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

Jos kiinteistöstä ei pidetä huolta sen koko elinkaarta ajatellen, on riskinä että…

 • Pienten korjausten laiminlyönti voi aikaistaa suuria remontteja. Jos kiinteistön kuntoa ei ylläpidetä ja pienet korjaukset ja investoinnit jätetään tekemättä, suuret remontit aikaistuvat.
 • Taloyhtiön vahinkoriski kasvaa. Jos esimerkiksi kosteusvaurioepäilyksiä ei oteta vakavasti, voi vahingot paisua suuremmiksi ajan myötä.
 • Vastikkeita voidaan joutua kasvattamaan yllättäen. Jos korjauksia ei hoideta hyvissä ajoin, voi yllättävät tilanteet johtaa vastikkeen korottamiseen.
 • Yhtiön arvo laskee, maine heikkenee ja asunnon myynti hankaloituu.
 • Taloyhtiö voi pahimmassa tapauksessa ajautua talousvaikeuksiin.

Näin hommat hoituvat

 • Tutkitaan, suunnitellaan ja sovitaan

  Tutustumme toimeksiantoon, sovimme tarvittavista tutkimuksista ja tarpeen mukaan kartoituskäynnistä. Tilannekartoituksen jälkeen arvioimme korjaustarpeet ja kerromme hinnan korjauksille, jos sellaisiin on aihetta. Määrittelemme tarjouksen aina mahdollisimman tarkkaan, jotta tiedät mistä maksat.

 • Tehdään huolellisesti, ripeänreippaalla otteella

  Ripeäotteinen, kokenut kenttäväki ja työnjohto tekevät yhteisvoimin hommia ja pitävät huolen, että sovitut korjaustyöt valmistuvat aikataulussa. Hoidamme isommatkin saneeraukset siten, että asukkaiden arki pysyy remontin aikana mahdollisimman mutkattomana.

 • Viestitään ja viimeistellään

  Pidämme projektin edetessä yhteyttä sähköpostitse ja tarvittaessa puhelimitse. Jos sinulla herää kysyttävää, saat meidät suorilla numeroilla ja sähköpostiosoitteilla aina helposti kiinni. Työn valmistuttua siivoamme jälkemme ja lopputulos on aina huolellisesti viimeistelty.

 • Kysytään ja kuunnellaan

  Lopuksi haluamme kuulla sinulta, miten meillä meni ja kuinka yhteistyö sujui. Toivomme, että arvioit onnistumistamme rehellisesti ja annat meille arvokasta palautetta.

Etsitkö korjauspalveluita Tampereella tai lähikunnissa? Lähetä meille viesti:

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lännen Palveluyhtiöt