Työntekijän tarina: Elli-Maija Lehtimäki

“Lännen Siivouspalvelu on joustava työnantaja, joka aidosti välittää työntekijöistään”

“Olin kuullut jo etukäteen paljon hyvää Lännen Siivouspalvelusta niin työntekijöiltä kuin asiakkailtakin. Lännen Siivouspalvelu siivoaa myös meidän oman kodin kiinteistöä ja siitä tiesin, että täällä tehdään aina tosi hyvää jälkeä”, kertoo Elli-Maija.

Lännen Palveluyhtiöt / “Lännen Siivouspalvelu on joustava työnantaja, joka aidosti välittää työntekijöistään”

Opiskelujensa ohessa Lännen Siivouspalvelulla työskentelevä Elli-Maija Lehtimäki pitää työpaikkaa erinomaisena. Työ siivouspalveluissa on joustavaa, mikä mahdollistaa töiden tekemisen opintojen ohessa.

Elli-Maija kiinnostui Lännen Siivouspalvelusta työnantajana kuultuaan yhtiöstä paljon hyvää

Kun Elli-Maija haki töihin Lännen Siivouspalvelulle elokuussa 2022, oli yritys hänelle jo entuudestaan tuttu.

“Olin kuullut jo etukäteen paljon hyvää Lännen Siivouspalvelusta niin työntekijöiltä kuin asiakkailtakin. Lännen Siivouspalvelu siivoaa myös meidän oman kodin kiinteistöä ja siitä tiesin, että täällä tehdään aina tosi hyvää jälkeä”, kertoo Elli-Maija. 

Elli-Maijalla oli etsinnässä osa-aikatyö opiskelujen oheen ja Lännen Siivouspalvelulla oli tarjota juuri sopiva paikka hänelle. 

“Saan tehdä töitä tosi joustavasti. Välillä saatan tehdä täyttä viikkoa, kun taas joskus teen töitä vain muutamia tunteja viikossa. Jos opiskelujen kanssa on kiirettä, se ymmärretään hyvin”, kommentoi Elli-Maija.

Siivouspalveluissa työskentelyssä parasta ovat ihmiset – Niin asiakkaat kuin työkaveritkin saavat hymyn huulille

Elli-Maijan mielestä työssä on parasta kohtaamiset ihmisten kanssa, joita tulee arjessa vastaan paljon erilaisissa kiinteistöissä työskennellessä.

“Kerran esimerkiksi eräs talon asukas tuli juttelemaan kanssani ja korosti minulle, että en ole vain siivoaja vaan paljon enemmän. Se oli tosi mukava kuulla. Muutenkin ihmiset tulevat juttelemaan paljon ja se ilahduttaa aina”, kertoo Elli-Maija.
 
Vaikka työ on itsenäistä, muita työntekijöitä ja esihenkilöstöä on mukava kohdata. Rento työyhteisö on aina tarvittaessa auttamassa tilanteessa kuin tilanteessa ja tämä lisää motivaatiota omaan työhön.

“Meillä on aina tosi hyvä meininki. Kun käyn toimistolla, saan vastaan mukavia ihmisiä ja hyvää fiilistä. Kun taas lähden toimistolta, voin olla varma, että minulle jää hyvä mieli vielä pitkään sen jälkeenkin”, iloitsee Elli-Maija.

Esihenkilöltä saa aina tarvittaessa tukea – Lännen Siivouspalvelu panostavat työntekijöiden hyvinvointiin

Vaikka työtä tehdään Lännen Siivouspalvelussa itsenäisesti, on apua aina saatavilla soiton päässä. Haluamme, että työntekijät kokevat olonsa varmaksi jokapäiväisessä työssään ja pidämme välit lämpiminä esihenkilöiden ja työntekijöiden välillä.

“Esihenkilöni on todella mukava ja tiedän, että häneltä saa apua ja tukea tarvittaessa. Hän pitää minuun yhteyttä tasaisesti ja saattaa muuten vaan kysellä, mitä minulle kuuluu. Sen ansioista myös kynnys ottaa yhteyttä on matala”, sanoo Elli-Maija. 

Työntekijöiden hyvinvointiin ja yhteishenkeen panostetaan myös muilla tavoin. Toimistolla käyntien lisäksi työntekijät pääsevät kohtaamaan toisensa aina vuosittain toistuvissa työhyvinvointi-iltapäivissä, pikkujouluissa sekä koulutuksissa. 

Lännen Siivouspalvelun arvot näkyvät myös Elli-Maijan työarjessa

Lännen Siivouspalvelulle on tärkeää, että työntekijät saavat pidettyä osaamista yllään. Kouluttautuminen ei tarkoita meille pelkkää parin päivän perehdytystä työsuhteen alussa, vaan varmistamme, että työntekijöillämme on välineet tehdä parasta mahdollista työn jälkeä jatkuvasti. 

“Meille järjestetään vuosittain koulutus, jossa käydään läpi erilaisia työhön liittyviä asioita. Koulutuksissa opimme esimerkiksi optimaalisista työskentelyasennoista sekä erilaisten puhdistusaineiden käyttötarkoituksista. Niitä on aina hyvä kertailla tasaisesti ja välillä tulee täysin uuttakin tietoa”, kertoo Elli-Maija.

Vuosittaisten koulutusten lisäksi Lännen Siivouspalvelulle yhteinen ympäristö on tärkeä arvo, jonka työntekijöillämme on säännöllisesti Ekompassi-koulutus. Se opettaa ja muistuttaa henkilöstöämme tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja töitä tehdessä.

Lisäksi arvoihimme kuuluu tinkimätön työasenne sekä hyvinvointi ja viihtyvyys. Tiedämme, että ne kävelevät käsi kädessä, sillä hyvin viihtyvät työntekijät haluavat myös tehdä työnsä hyvin. Tästä syystä mittaamme työntekijöidemme viihtyvyyttä jatkuvasti, jotta tiedämme, miten työntekijämme voivat, ja myös työn jälki säilyy hyvänä.

Elli-Maija suosittelee Lännen Siivouspalvelua työpaikkana – Eritysesti opiskelijalle työpaikka on mitä mainioin

Elli-Maija pitää Lännen Siivouspalvelua kaiken kaikkiaan hyvänä työpaikkana erityisesti joustavuuden ja mukavan työilmapiirin ansiosta. 

“Suosittelen kyllä lämpimästi Lännen Siivouspalvelua työpaikkana. Olen itseasiassa jo suositellut Lännen Siivouspalvelua monille kavereilleni, jotka ovat nykyään meillä töissä. Hekin ovat pitäneet työpaikasta paljon”, toteaa Elli-Maija.  
Elli-Maija pitää Lännen Siivouspalvelua erityisen hyvänä työpaikkana opiskelijoille, sillä opiskeluihin suhtaudutaan sopivan vakavasti, mutta joustavin ottein.

“Olen itse tehnyt työtä nimenomaan opiskelujen ohessa, minkä työn joustavuus on mahdollistanut loistavasti. Lännen Siivouspalvelulla myös välitetään opiskeluista ja ollaan todella ymmärtäväisiä, jos esimerkiksi koulussa tulee jokin kiireinen juttu eteen. Lännen Siivouspalvelu on joustava työnantaja, joka aidosti välittää työntekijöistään”, kertoo Elli-Maija.

Kiinnostuitko hakemaan Lännen Siivouspalvelulle? Katso avoimet paikkamme tai laita avoin hakemus.

Kun tulet meille töihin, saat meiltä:

  • Joustavan työnantajan, joka huolehtii hyvinvoinnistasi ja osaamisestasi.
  • Mukavan työnkuvan, joka sopii osaamiseesi ja vahvuuksiisi.
  • Työnkuvaan soveltuvan palkkauksen, edut ja oikeudet.
  • Välittävän työyhteisön ja mukavat työkaverit.

Jos sinulla on reipas asenne, ja olet innokas oppimaan, laita meille hakemus tulemaan!

Lännen Palveluyhtiöt