Kiinteistöjen siivouspalvelut Tampereella ja lähikunnissa

Siivous ylläpitää viihtyisyyttä, terveyttä ja kiinteistön arvoa.

Kiinteistöjen yleiset tilat puhtaaksi — ripeänreippaalla otteella ja aina tapaukseen sopivasti.

Lännen Palveluyhtiöt / Palvelut / Siivouspalvelut
Siivouspalvelut

Erilaiset kiinteistöt tarvitsevat erilaista siivousta – siivoamme aina tiloissasi kuin omissamme

Siivouksen kannalta on väliä, sijaitseeko kiinteistö laitakaupungilla, ydinkeskustassa vai vilkkaasti liikennöidyn valtatien varrella. Tilojen käyttäjän kannalta pieneltä tuntuvat seikat, kuten pintamateriaalit, värimaailma tai se, onko piha hiekkaa vai asfalttia, ovat puhtaanapidon näkökulmasta merkittäviä tekijöitä.

Me suunnittelemme ja toteutamme kiinteistösi tarpeisiin mitoitetut siivousohjelmat, joilla yhteiset tilat pysyvät puhtaina ja viihtyisinä. Siivouspalvelumme kattaa kaikki yleiset tilat porraskäytävistä talosaunaan. Sen lisäksi hoidamme myös vaativat peruspesut sekä muutto- ja remonttisiivoukset.

Ja jos yhtiössänne suunnitellaan pintaremonttia, asiantuntijamme voivat auttaa arvioimaan eri materiaalivaihtoehtoja puhdistettavuuden ja siivouskustannusten kannalta.
 
Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö, nykyaikaiset työvälineet ja -menetelmät, säännöllinen koulutus ja pätevä työnohjaus varmistavat, että työt tehdään huolellisesti ja silti ripeänreippaalla otteella. Näin lopputulos on aina luvatun mukainen. Samalla laadukkaasti toteutettu siivous ehkäisee pintamateriaalien tarpeetonta kulumista ja edistää kiinteistön arvon säilymistä.

Kiinteistön siivoukseen kannattaa panostaa, sillä

 • asuin- ja työtilat pysyvät käyttäjilleen viihtyisinä, kun siivous on säännöllistä.
 • puhtaat tilat ja pinnat vaikuttavat suoraan ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin.
 • siistit ja edustavat tilat lisäävät kiinteistön houkuttelevuutta sekä vuokraajan että ostajan näkökulmasta.
 • pintamateriaalit eivät kulu ennenaikaisesti, kun ne on pidetty puhtaana asianmukaisin menetelmin.
 • kiinteistön arvo säilyy, kun siivouksesta on huolehdittu.

Kattavat kiinteistösiivouspalvelut Tampereella ja lähialueilla:

 • Ammattitaitoinen ja reipasotteinen henkilökunta
 • Kiinteistö- ja toimitilasiivoukset isompiin ja pienempiin kohteisiin
 • Perussiivoukset
 • Ikkunanpesut
 • Muutto- ja remonttisiivoukset
 • Nykyaikaiset ja personoidut työohjeet
 • Konsultointi ja neuvonta

Meiltä saat laadukkaat ja ammattitaidolla toteutetut siivouspalvelut Tampereella ja lähialueilla. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kiinteistösi tarpeisiin sopiva ratkaisu!

Siivooja töissä kiinteistön rappukäytävässä

Kun tilaat siivouspalvelut meiltä, voit luottaa siihen, että:

 1. Personoimme palvelumme aina suhteutettuna kiinteistösi tarpeisiin niin, että sen hinta-laatusuhde on paras mahdollinen. Se tarkoittaa sitä, että et maksa liikaa etkä myöskään liian vähän, jolloin laatu kärsisi.
 2. Me tunnemme modernit työtavat ja kiinteistön puhtaanapidon vaatimukset. Emme ehdota sinulle toimenpiteitä, joita kiinteistösi ei tarvitse ja jotka voidaan hoitaa helpommin ja nykyaikaisemmilla menetelmillä.
 3. Panostamme perinpohjaiseen suunnitteluun, tarkkoihin työohjeisiin ja työntekijöiden perehdytykseen. Tällöin työaika ei kulu tarvikkeiden tai tilojen etsiskelyyn, vaan työt voi toteuttaa huolellisesti ja tehokkaasti.
 4. Emme suhmuroi piilossa, vaan viestimme avoimesti ja läpinäkyvästi, mitä olemme milloinkin tehneet.
 5. Teemme oman työmme niin, että arki kiinteistössäsi on mukavan viihtyisää.
 6. Meidät saat suorilla numeroilla ja sähköposteilla kiinni helposti. Jos mikään kiinteistösi siivouksessa mietityttää, voit ottaa meihin aina yhteyttä. Siivoojamme vastaavat töistään aina omalla nimellään.
Tämän siivosin minä.

Jos siisteydestä ei pidetä huolta, on riskinä että…

 1. Kiinteistön arvo laskee ja maine heikkenee, jos tilat ovat jatkuvasti epäsiistissä kunnossa.
 2. Siivouksen laiminlyönti voi aikaistaa remontteja, sillä oikeaoppisella siivouksella voidaan vaikuttaa suoraan pintamateriaalien elinkaareen.
 3. Epäsiisteys lisää epäsiisteyttä. Jos tiloissa on likaista, on helpompi jättää oma maahan tipahtanut roska poimimatta. Siisteissä tiloissa sen sijaan myös käyttäjät vaalivat siisteyttä.
 4. Käyttäjät eivät viihdy tiloissa. Sotkuisissa tiloissa ei ole mukava asua tai viettää aikaa.
 5. Vuokralaiset ja osakkaat äänestävät jaloillaan. Epäsiistit tilat eivät lisää kiinteistön houkuttavuutta vuokra- eikä ostomarkkinoilla.

Näin hommat hoituvat

 • Suunnitellaan ja sovitaan siivouksesta

  Kierrämme kohteesi ja kartoitamme kiinteistösi tarpeet alkusiivoukselle, sekä laadimme tarvittaessa modernin työohjeen jatkuvalle ylläpitosiivoukselle. Kun sopimus on tehty, tuomme tarvittavat työvälineet ja työn seurantakansion paikan päälle. Perehdytämme siivoojat kohteeseen ja ensimmäisessä siivouksessa on aina mukana palveluohjaaja.

   

 • Tehdään ripeänreippaalla otteella

  Huolellisen suunnittelun ja henkilökohtaisen perehdytyksen ansiosta työt hoituvat ripeänreippaalla otteella. Tunnemme jokaisen kohteen, sillä teemme säännöllisesti laadunvalvontaa ja palveluohjaajamme kiertävät kohteissa tarkistamassa, että kaikki on kunnossa. Sähköisen työajanseurannan avulla voimme seurata palvelun toteutumista reaaliajassa.

   

 • Vastataan puhelimeen ja pidetään yhteyttä

  Meidät saa tavoitettua helposti suorilla puhelinnumeroilla, ja yhteydenpito on muutenkin riittävän tiheää ja sujuvaa. Haluamme kuulla sinulta, miten meillä menee ja kuinka voimme parantaa yhteistyötä. Tapaamme etänä tai kasvotusten tasaisin väliajoin.

 • Vaalitaan siisteyttä vuodesta toiseen

  Pidämme kiinteistösi siistinä ja viihtyisänä vuodesta toiseen. Viikkotyösuunnitelman lisäksi meillä on jokaiseen kohteeseen oma vuosikello ja aikataulu, joiden ohjaamana kaikki tarvittavat toimenpiteet tulevat tehdyksi ajallaan. Siisteys ylläpitää kiinteistösi arvoa ja pintamateriaalien säilyvyyttä.

Etsitkö kiinteistöllesi siivouspalveluita Tampereella tai lähikunnissa? Lähetä meille viesti:

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lännen Palveluyhtiöt