Viherpalvelut Tampereella ja ympäristökunnissa

Laitetaanko teille piha, jota naapuritkin ihastelevat?

Pihan suunnittelu-, rakentamis- ja kunnossapitopalvelut yhdestä paikasta.

Lännen Palveluyhtiöt / Palvelut / Viherpalvelut
Lännen Viherpalvelu istuttaa kesäkukat

Isompi uudistus vai pienempi täsmäprojekti – Mitä sinun pihasi tarvitsee?

Vaikka kaikki eivät ymmärrä istutusten päälle, niin jokainen osaa sanoa, näyttääkö piha viihtyisältä vai ei.

Viherpalvelumme asiantuntijat ovat valmiina tarttumaan monenlaisiin haasteisiin, mutta erityisesti olemme erikoistuneet kiinteistö- ja taloyhtiöpihojen suunnitteluun, viherrakentamiseen ja kunnossapitoon Tampereella ja ympäryskunnissa.

Piha on osa taloyhtiötä siinä missä rakennuksetkin, ja siksi siitä kannattaa pitää huolta. Siistit ja hyvin hoidetut viheralueet vaikuttavat koko taloyhtiön yleisilmeeseen ja asuntojen arvoon. Viihtyisällä pihalla on myös mukava viettää aikaa ja säännöllisesti huolletulla ulkoleikkipaikalla turvallista leikkiä.

Minimoimme pihan kunnossapidosta aiheutuvat kustannukset jo suunnitteluvaiheessa, koska tunnemme kasvit ja ymmärrämme, mitä pihan kunnossapito vaatii. Yksinkertaisimmillaan tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että emme istuta varjossa viihtyviä kasveja pihasi aurinkoiselle puolelle, jolloin joudut korjailemaan kuihtunutta kukkapenkkiäsi jo ennen kuin kesä on ohi.

Meiltä saat laadukkaasti ja ammattitaidolla toteutetut viherpalvelut Tampereella ja lähialueilla. Suunnittelemme, toteutamme ja huolehdimme pihastasi jatkuvalla sopimuksella tai aina tarpeen vaatiessa!

Pihaan kannattaa panostaa, sillä

 • koko kiinteistön arvo nousee, kun piha ja viheralueet ovat hyvin hoidettuja
 • taloyhtiölle koituu säännöllisesti hoidetusta pihasta vähemmän kustannuksia verrattuna siihen, että pihaa aletaan kunnostaa vasta vuosien laiminlyönnin jälkeen
 • asukkaiden on mukava viettää aikaa viihtyisällä pihalla
 • leikkiminen on turvallista säännöllisesti huolletulla ulkoleikkipaikalla, eikä taloyhtiö joudu vastuuseen laiminlyödyllä leikkipaikalla sattuneesta tapaturmasta

Kattavat vihrepalvelut Tampereella ja lähialueilla:

 • Ammattitaitoinen ja reipasotteinen henkilökunta
 • Piha- ja vihersuunnittelupalvelut pienempiin ja isompiin tarpeisiin
 • Viherrakentaminen
 • Viheralueiden kunnossapitotyöt yksittäin tilattuna tai jatkuvana palveluna, kuten pensasaitojen ja puiden leikkuu, rikkaruohojen kitkentä ja istutusten hoito
 • Ulkoleikkipaikkojen korjaukset sekä turva- ja käyttöönottotarkastukset
 • Konsultointi ja neuvonta
 • Kaikki pihan suunnittelu-, rakentamis- ja kunnossapitopalvelut yhdestä paikasta

Etkö tiedä, mitä pihasi kaipaa? Ota yhteyttä, niin tulemme katsomaan paikan päälle, miten tekisimme pihastanne jälleen viihtyisän.

Viherpalvelu tekee pihasuunnitelmat

Kun tilaat viherpalvelut meiltä, voit luottaa siihen, että:

 1. Personoimme palvelumme aina suhteutettuna pihasi tarpeisiin niin, että sen hinta-laatusuhde on paras mahdollinen.
 2. Me tunnemme kasvit ja pihan kunnossapidon vaatimukset. Emme ehdota sinulle istutuksia, jotka eivät sovi pihasi elinympäristöön tai jotka vaativat kohtuuttomasti hoitoa.
 3. Pystymme jo suunnitteluvaiheessa vaikuttamaan pihasi kunnossapidosta jatkossa aiheutuviin kustannuksiin. Ajattelemme sitä, mikä on pitkässä juoksussa aidosti kannattavinta.
 4. Meidät saat suorilla numeroilla ja sähköposteilla kiinni helposti. Jos mikään meneillään olevassa projektissa mietityttää, voit ottaa meihin aina yhteyttä.
 5. Työntekijämme ovat tarkkoja ammattilaisia, jotka toimivat hyvin suunnitelmallisesti ja siten myös tehokkaasti. Meillä on tarkat laatuvaatimukset omalle työllemme.
 6. Teemme oman työmme niin, että sinulle viherpalveluiden hankinta on mukavan helppoa ja asukkaiden arki isommankin pihaprojektin keskellä mukavan yllätyksetöntä.

Kun pihasi kaipaa hoitoa tai uudistusta, ole ajoissa liikkeellä

Jos suunnittelet kesälle isompaa piharemonttia, on kaikkein paras aika ottaa yhteyttä jo edeltävänä syksynä. Silloin voimme tulla tutustumaan pihaasi vielä sulan maan aikana ja tehdä talven aikana rauhassa tarvittavat suunnitelmat ja aikataulut.

Voit tietysti olla meihin yhteydessä minä vuoden aikana tahansa ja pienemmät täsmäprojektit hoidamme lyhyemmälläkin varoitusajalla. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että viherpalveluissa kiireisin sesonki alkaa siitä, kun maa sulaa keväällä. Mitä aiemmin olet liikkeellä, sitä varmemmin saat ammattilaisemme hoitamaan pihaasi haluamanasi ajankohtana.

Osan töistä, kuten pensasaitojen leikkuut voimme hoitaa myös talvikaudella, kunhan lunta ei ole maassa montaa metriä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, kun pihasi kaipaa hoitoa. Jutellaan ja suunnitellaan yhdessä, millä aikataululla pääsemme pihasi kimppuun!

Näin hommat hoituvat

 • Perehdytään, suunnitellaan ja sovitaan

  Yhteistyön alkuun kartoitamme toiveesi ja pihasi tarpeet. Tulemme tarvittaessa paikan päälle katsomaan, mikä pihassa jo toimii ja mihin kaivataan muutosta. Määrittelemme tarjoukseen aina mahdollisimman tarkkaan ja selväsanaisesti mitä sopimus pitää sisällään, jotta tiedät mistä maksat.

 • Tehdään ripeänreippaalla otteella

  Kun toteutusaikataulu on sovittu, teemme työt suunnitelmallisesti ja reippaalla otteella. Työntekijämme ovat tarkkoja ammattilaisia, jotka hoitavat hommat kerralla kuntoon ja pitävät palvelumme laadun tasaisena. Ripeys ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettemme ehtisi tervehtiä talonne asukkaita tai jutella pihalla meneillään olevista työvaiheista.

 • Tiedotetaan ja pidetään yhteyttä

  Pidämme yhteistyön edetessä sinuun yhteyttä sähköpostilla ja puhelimitse. Jos projekti vaikuttaa asukkaiden arkeen, vaikeuttaa pihalla liikkumista tai vaatii esimerkiksi autojen siirtämistä, tiedotamme tulevista työvaiheista aina hyvissä ajoin.

 • Vaalitaan pihaa vuodesta toiseen

  Hoitosopimuksen avulla voimme pitää pihasi siistinä ja edustavana vuodesta toiseen. Säännöllisesti hoidetusta pihasta koituu vähemmän kustannuksia verrattuna siihen, että pihaa aletaan kunnostaa vasta vuosien laiminlyönnin jälkeen.

Naapuritkin pysähtyvät ihailemaan

Paljonko maksaa?

Hintamme sisältävät 24% alvin.

Työn kuvausHinta
Puutarhurityö68€ / tunti
Pihasuunnittelu ja muu asiantuntijatyö92€ / tunti
Leikkipaikan vuositarkastus190€ / tunti
Leikkipaikan käyttöönottotarkastus tai ensimmäinen tarkastuskerta225€ / tunti

Etsitkö viherpalveluille tekijää Tampereelta tai ympäryskunnista? Lähetä meille viesti:

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Puutarhuri pääsee meillä mukavaan työporukkaan.

Lännen Palveluyhtiöt