Kiinteistönhoitopalvelut Tampereella ja lähialueilla

Huolehdimme kiinteistöstäsi kuin työlleen omistautunut talonmies

Kiinteistönhoito leikkaa nurmikot, huolehtii pihojen siisteydestä, hoitaa asennukset ja korjaukset sekä tekee paljon näkymätöntä työtä, joka pitää kiinteistön kunnossa ja saa asukkaiden arjen pyörimään mutkattomasti.

Lännen Palveluyhtiöt / Palvelut / Kiinteistönhoito

Helppoa ja turvallista asumista joka päivä

Huolehdimme helposta arjesta, korjaamme, seuraamme tekniikkaa ja valvomme laitteita.

Kun kiinteistönhoito hoidetaan hyvin, kaikki tuntuu aina olevan juuri kuten pitääkin. Taloyhtiössä elämä on mukavan helppoa ja turvallista. Öisen lumisateen jälkeen töihin lähtöön ei tarvita nelivetoa ja ilmastointi pelaa kesähelteillä.

Kiinteistönhoitoon kuuluu paljon asukkaille näkymätöntä työtä. Me seuraamme tarkasti kiinteistön tekniikkaa ja niihin liittyvää automatiikkaa, kuten sähkön- ja lämmönjakelua sekä ilmastointia. Kiinteistönhoitaja on kuin yleislääkäri, joka hoitaa itse pienempiä korjaus- ja asennustöitä, mutta osaa tarpeen tullen kutsua apuun eri alojen ammattilaisia. Kun oireisiin reagoidaan ajoissa, kiinteistön kunto pysyy hyvänä ja suuremmilta korjauksilta voidaan välttyä.

Hyvällä kiinteistönhoidolla varmistetaan, että

 • yllättäviä vahinkoja ei pääse sattumaan eikä taloyhtiön suuret remontit aikaistu turhaan.
 • kiinteistössä ja sen piha-alueilla on turvallista olla ja liikkua säällä kuin säällä.
 • kiinteistön arvo säilyy ja se on houkutteleva kohde sekä vuokraajan että ostajan näkökulmasta.
 • kiinteistö pysyy viihtyisänä asukkaille ja vuokralaisille.
 • kaikki lainmukaiset kiinteistönhoitoon liittyvät vaatimukset täyttyvät.

Kattavat kiinteistönhoitopalvelut Tampereella ja lähialueilla

 • Pätevä ja reipasotteinen henkilökunta, joka tekee töitä omilla kasvoillaan ja jonka saat kiinni suorilla puhelinnumeroilla
 • Digitaalinen kiinteistötietojärjestelmä, jossa kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvä dokumentaatio (kuten sähköinen huoltokirja) läpinäkyvästi yhdessä paikassa
 • Kiinteistön huoltotyöt
 • Ulkotyöt, piha-alueiden puhtaanapito ja viheraluetyöt
 • Lumen auraus ja liukkauden torjunta
 • LVI-asennukset ja -korjaukset
 • Lämmönkulutuksen, vedenkulutuksen ja sähkönkulutuksen seuranta
 • Kiinteistöautomaation valvonta ja ohjaus

Meiltä saat laadukkaat ja ammattitaidolla toteutetut kiinteistönhoitopalvelut Tampereella ja lähialueilla. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kiinteistösi tarpeisiin sopiva kokonaisuus!

Yhteistyö taloyhtiön ja kiinteistönhoidon välillä on parasta silloin, kun arvot kohtaavat

Tässä listattuna meidän toimintamme periaatteet ja samalla lupauksemme sinulle:

 1. Teemme töitä omilla kasvoillamme – tiedät kuka kiinteistönne asioita hoitaa.
 2. Meidät saat suorilla numeroilla ja sähköposteilla kiinni helposti. Yksi puhelu riittää ja voit luottaa siihen, että otamme asian hoitaaksemme.
 3. Personoimme palvelumme niin, että sen hinta-laatusuhde on taloyhtiöllenne paras mahdollinen, etkä maksa turhasta.
 4. Ajattelemme aina sekä asukkaiden että talojen parasta ja sitä, mikä on pitkässä juoksussa aidosti kannattavinta.
 5. Emme suhmuroi piilossa, vaan viestimme avoimesti ja läpinäkyvästi, mitä olemme milloinkin tehneet.
 6. Olemme hyvin suunnitelmallisia ja siten myös tehokkaita, koska tiedämme, mitä millekin talolle kuuluu.
 7. Teemme omat työmme niin, että taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän työ on mukavan helppoa ja asukkaiden arki mukavan yllätyksetöntä.

Kaikki tallessa digitaalisessa kiinteistötietojärjestelmässä

Käytämme hoitamiemme kiinteistöjen tietojenhallintaan toiminnanohjausjärjestelmä Tampuuria. Järjestelmässä kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät asiat, tiedot ja data ovat koottuna yhteen paikkaan ja kaikkien osapuolten saatavilla.

Järjestelmästä löydät muun muassa kiinteistön sähköiset huoltokirjat, energiaseurannan ja vedenkulutuksen seurannan sekä kiinteistöjen kohdekohtaiset dokumentit.

Kun kaikki on ylhäällä, tiedät varmuudella, mitä huoltotoimenpiteitä kiinteistössä on milloinkin tehty. Tämä auttaa havaitsemaan ja ennakoimaan tulevia korjaus ja huoltotarpeita.

Jos kiinteistöstä ei pidetä huolta sen koko elinkaarta ajatellen, on riskinä että…

 • Kiinteistönhuollon laiminlyönti voi aikaistaa suuria remontteja. Jos kiinteistön kuntoa ei ylläpidetä ja pienet korjaukset ja investoinnit jätetään tekemättä, suuret remontit aikaistuvat.
 • Taloyhtiön vahinkoriski kasvaa. Kun teknisten laitteiden kuntoa ei valvota ja huolleta, ne voivat hajota ja aiheuttaa isompia vahinkoja.
 • Vastikkeita voidaan joutua kasvattamaan yllättäen. Jos kiinteistöstä ei pidetä huolta suunnitelmallisesti, voi yllättävät tilanteet johtaa vastikkeen korottamiseen.
 • Yhtiön arvo laskee, maine heikkenee ja asunnon myynti hankaloituu.
 • Taloyhtiö voi pahimmassa tapauksessa ajautua talousvaikeuksiin.

Näin hommat hoituvat

 • Suunnitellaan ja sovitaan

  Tutustumme kiinteistöön ja teemme selkeän ehdotuksen kiinteistönhoidosta. Mitä laajemmin osaat kertoa tarjouspyyntövaiheessa kiinteistönne tarpeita ja taustatietoja, kuten kiinteistön ikä, koko ja käytössä oleva tekniikka, sitä nopeammin voimme tarjouksen antaa. Määrittelemme tarjouksen aina mahdollisimman tarkkaan, jotta tiedät mistä maksat.

 • Tehdään ripeänreippaalla otteella

  Ripeäotteinen kenttäväki ja työnjohto tekevät yhteisvoimin hommia ja pitävät kiinteistösi kunnossa vuoden ympäri – säällä kuin säällä. Käymme sopimuksen ja tilanteen mukaan tarkastamassa ja huoltamassa kiinteistönne päivittäin tai muutaman kerran viikossa. Valvomme tekniikkaa ja hoidamme korjaukset siten, että kiinteistö pysyy hyvässä kunnossa ja asukkaiden arki mutkattomana.

 • Vastataan puhelimeen ja pidetään yhteyttä

  Meidät saat suorilla numeroilla ja sähköposteilla kiinni helposti. Kiireellisissä tilanteissa käymme toimeen heti. Kirjaamme kaikki tekemämme työt kiinteistötietojärjestelmään, jolloin digitaalinen kanssakäyminen on jatkuvaa ja dokumentaatio läpinäkyvää. Pysyt aina ajan tasalla siitä, mitä on tehty ja milloin.

 • Teille nimetyt Länkkärit hoitavat taloyhtiötänne

  Teemme töitä omilla kasvoillamme ja kiinteistöstänne pitää huolen teille nimetyt ammattilaiset. Olemme läsnä kiinteistön arjessa ja tulemme takuulla tutuiksi! Haluamme kuulla sinulta, miten meillä menee ja kuinka voimme parantaa yhteistyötä. Tapaamme etänä tai kasvotusten tasaisin väliajoin.

Etsitkö kiinteistönhoitopalveluita Tampereella tai lähikunnissa? Lähetä meille viesti:

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lännen Palveluyhtiöt