Lännen Isännöintipalvelun digitaalinen asiointikanava

Asukas- ja osakassivut ovat uudistuneet

Lännen Isännöintipalvelun isännöimissä yhtiöissä on siirrytty käyttämään uusia sähköisiä palveluita, jotka keräävät tärkeimmät asukkaiden ja osakkaiden tarvitsemat tiedot yhteen sekä mahdollistaa asioinnin verkossa. Sivun alaosan videolta löytyy yleisesittely uusista sivuista.

Uudet sähköiset palvelut ovat kaikkien hallitusten jäsenten, henkilöosakkaiden ja asukkaiden käytettävissä. Palveluun rekisteröidytään ja tunnukset luodaan vahvan tunnistautumisen kautta. Yritysosakkaiden rekisteröinti ei tällä hetkellä ole mahdollista. Tutustu alta rekisteröitymisohjeeseen sekä palvelun infograafiin.

Mikäli rekisteröityminen ja tunnusten luominen ei onnistu, meillä ei todennäköisesti ole riittäviä tietoja vahvan tunnistautumisen onnistumiseksi. Tässä tapauksessa voit toimittaa meille puuttuvia tietoja tietoturvallisesti alla olevan linkin/painikkeen kautta. Linkistä siirrytään vahvaan tunnistautumiseen, jonka jälkeen aukeaa lomake, jolla voit ilmoittaa puuttuvia tietoja. Lomakkeen lähetyksen jälkeen tarkastamme ja hyväksymme vielä toimitetut tiedot. Rekisteröityminen onnistuu viimeistään noin viiden arkipäivän kuluttua tietojen toimittamisesta. Saat tästä kuittauksen, jos jätit sähköpostiosoitteesi. Huomaathan, että yritysosakkaiden rekisteröinti ei tällä hetkellä ole mahdollista.

Tutustu asukas- ja osakassivujen sisältöön ja toimintoihin:

Uudet asukas- ja osakassivut tarjoavat yhtenäisen digitaalisen alustan, jossa osakkaat voivat sujuvasti hallita asumiseensa liittyviä asioita. Alusta kokoaa yhteen kaikki tarpeelliset tiedot ja työkalut, kuten tiedotteet, yhteystiedot, taloudelliset tiedot, vikailmoitukset ja dokumentit. Sen avulla osakkaat pysyvät ajan tasalla yhtiön tapahtumista, voivat helposti ottaa yhteyttä isännöintiin ja tehdä vikailmoituksia. Osakkaat voivat tehdä myös muutostyöilmoituksia. Sivuston tavoitteena on parantaa asumiskokemusta, tehostaa viestintää ja lisätä läpinäkyvyyttä, ja sen käyttäminen on suunniteltu helpoksi ja suoraviivaiseksi. Yritysosakkaiden rekisteröinti ei tällä hetkellä ole mahdollista. Jos olet kuitenkin hallituksen jäsen, voit kirjautua sivustolle.

Anna palautetta osakassivuista

Jos haluat että vastaamme sinulle, täytä tämä.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lännen Palveluyhtiöt