Newsec: ”Kumppanuus Lännen Palveluyhtiöiden kanssa tuo mielenrauhaa”

Lännen Palveluyhtiöt / Yritys / Ajankohtaista / Newsec: ”Kumppanuus Lännen Palveluyhtiöiden kanssa tuo mielenrauhaa”
”Arvostan Lännen Palveluyhtiöiden asennetta kaikessa tekemisessä, heillä on aina halu ratkaista ongelmat hyvässä hengessä ja palvella asukkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Se on kullanarvoista ja kantaa valtavan pitkälle myös haastavissa tilanteissa.” – Heta Niskanen, Regional Residential Property Manager, Newsec.

Newsec on kiinteistöjen asiantuntija, joka auttaa asiakkaittaan kiinteistösijoittamisessa tarjoamalla palveluita muun muassa asuntojen vuokraukseen ja ylläpitoon. Lännen Palveluyhtiöt toimii Newsecin kumppanina kiinteistönhoidossa ja siivouksessa yli 40 kohteessa Tampereen alueella.

– Tavoitteenamme on löytää asiakkaidemme kohteille aina luotettavat huoltoyhtiöt ja siivouspalvelut paikallisesti niin, että hommat toimivat asukkaiden näkökulmasta mahdollisimman hyvin, kommentoi Newsecin Regional Residential Property Manager Heta Niskanen.

Kumppanien valinta ei ole läpihuutojuttu, sillä Newsecin hallinnoimien kiinteistöjen omistajilla on yhteistyökumppaneille tarkat toiveet ja vaatimukset. Tärkeintä on palveluntarjoajan vakaus, eli riittävät resurssit palvelun tuottamiseen sekä se, että hinta ja laatu kohtaavat.

– Myös vastuullisuusvaatimukset ovat korostuneet merkittävästi kumppanien valinnassa viime vuosina. Lisäksi digitalisoitumisen myötä raportointitarve on kasvanut ja palveluntuottajilta toivotaan yhä nopeampia vasteaikoja.

”Lännen Palveluyhtiöiden kanssa on hyvä tehdä töitä”

Newsecin ja Lännen Palveluyhtiöiden yhteystyö on kestänyt jo yli kymmenen vuotta.

– Vuodet ovat osoittaneet, että Lännen Palveluyhtiöt pystyvät lunastamaan yhteistyökumppaneitamme koskevat vaatimukset ja odotukset. He ovat myös pystyneet sopeutumaan yhteistyön aikana eteen tulleisiin maailman myllerryksiin, kuten koronapandemiaan ja talouden laskusuhdanteeseen, säilyttäen silti vakauden ja hyvän hinta-laatusuhteen, Niskanen kuvailee.

Newsec myös mittaa jatkuvasti palveluntuottajien tekemistä etenkin asukastyytyväisyyskyselyiden ja huoltokirjaohjelmaan kirjautuvan raportointitiedon perusteella.

– Kaikesta digitalisoitumisesta huolimatta kumppanuudessa Lännen Palveluyhtiöiden kanssa korostuu tietynlainen ihmisläheisyys. Lännen Palveluyhtiöillä on älyttömän hyvä porukka ja heidän kanssaan on hyvä tehdä töitä.

Ratkaisukeskeinen asenne on kullanarvoinen

Niskanen kertoo, että yhteistyössä Lännen Palveluyhtiöiden kanssa hän arvostaa eniten ratkaisukeskeistä asennetta.

– Fakta on se, että tällä alalla ongelmatilanteita tai virheitä ei voi täysin välttää. Asukkaat toivovat yhä pikaisempia vasteaikoja ja pienetkin asiat voivat muuttua nopeasti suuriksi, kun kyse on ihmisten kodeista. Näissä tilanteissa korostuu halu ja kyky ratkaista haasteita.

Newsecillä asukastyytyväisyyttä seurataan tarkasti. Kiinteistönhoidolla ja siivouksella on tärkeä rooli siinä, että mittarit osoittavat haluttuun suuntaan.

– Arvostan Lännen Palveluyhtiöiden asennetta kaikessa tekemisessä, heillä on aina halu ratkaista ongelmat hyvässä hengessä ja palvella asukkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Se on kullanarvoista ja kantaa valtavan pitkälle myös haastavissa tilanteissa.

– Nostaisin tärkeäksi tekijäksi yhteistyössämme myös huumorin. Se on inhimillinen tekijä, jota ilman työnteko menee helposti liian vakavaksi, vaikka tärkeiden asioiden äärellä ollaankin, Niskanen tiivistää.

Hyvä kumppani tuo rauhaa ja vakautta

Kiinteistönhoidon ja kiinteistösiivouksen henkilökunta työskentelee asukkaiden kotirauhan piirissä – on aina luottamustehtävä toimia ihmisten kodeissa.

– On äärimmäisen tärkeää, että sekä asukkaat että me voimme luottaa kiinteistöistä huolta pitäviin ihmisiin. Omaan työhöni hyvä kumppani tuo rauhaa ja vakautta; sielu lepää, kun tietää, että hommat hoituvat, Niskanen kuvailee.

Kun kiinteistönhoito ja siivous sujuvat arjessa mutkattomasti, jää enemmän resursseja ja aikaa kehittämiseen ja yksityiskohtien hiomiseen. Hyvät kumppanit auttavat omalta osaltaan myös kiinteistöjen arvon säilyttämisessä.

– Mitä paremmassa kunnossa kiinteistö saadaan pidettyä arkisilla toimenpiteillä, sitä todennäköisemmin vältytään esimerkiksi ylimääräisiltä saneerauksilta, ja varoja voidaan käyttää johonkin muuhun, Niskanen kiteyttää.

Aika kilpailuttaa kiinteistönhoito- tai siivouspalvelut?

Kun kiinteistönhoito ja siivous hoidetaan hyvin, kaikki tuntuu aina olevan juuri kuten pitääkin. Taloyhtiössä elämä on mukavan helppoa, turvallista ja viihtyisää. Lisäksi rakennuksen arvo säilyy ja kiinteistö on houkutteleva kohde sekä vuokraajan että ostajan näkökulmasta.

Lue lisää kiinteistönhoitopalveluistamme

Lue lisää siivouspalveluistamme

Lännen Palveluyhtiöt