Viestisi on lähetetty

Kiitos viestistäsi – mukavaa, että jätit tarjouspyynnön!

Lännen Palveluyhtiöt / Kiitos tarjouspyynnöstä!

Asiantuntijamme perehtyy viestiisi ja palaa takaisin sähköpostitse mahdollisimman pian. Yhteydenottoa odotellessasi kurkista ihmeessä tietopankkiimme tai lue Länsikontu-lehden uusin numero!

Näin yhteistyö kanssamme käynnistyy

  1. Teemme alkuselvityksen ja tulemme tarvittaessa kohdekäynnille.
  2. Saat meiltä selkeän tarjouksen, josta näet tarkkaan, mitä olet hankkimassa. Personoimme tarjouksemme siten, että saatte juuri sellaista palvelua mitä tarvitsette, ettekä maksa turhasta.
  3. Sitten sovitaan yhteistyön aloituksesta ja ruvetaan hommiin! Saatte teille nimetyt Länkkärit hoitamaan taloyhtiönne asioita. Teemme töitä omilla kasvoillamme ja tulemme nopeasti tutuiksi.
  4. Teemme työt huolella laadittujen työohjeiden pohjalta. Olemme hyvin suunnitelmallisia ja siten myös tehokkaita, koska tiedämme, mitä millekin talolle kuuluu. Hommat hoituvat ripeänreippaasti kuntoon ja palvelun laatu pysyy tasaisena.
  5. Meidät saat helposti kiinni suorilla puhelinnumeroilla ja sähköposteilla. Kiireellisissä tilanteissa käymme toimeen heti, yksi puhelu riittää.
  6. Uskomme elinkaariajatteluun ja autamme pitämään huolta kiinteistönne arvosta. Mietimme aina mikä on kannattavinta pitkässä juoksussa – tekemällä pienen toimenpiteen nyt, voimme välttää massiivisen saneerauksen vielä pitkään.
  7. Kehitetään yhteistyötä! Haluamme kuulla säännöllisin väliajoin, miten meillä menee ja kuinka voimme olla entistä parempia.

Asiakkaamme kertovat: parasta yhteistyössä on ammattimainen, aktiivinen ja sujuva asioiden hoito

“Kun kyse on kodista tai osakkaiden kohdalla myös omaisuudesta, voi pienikin harmi tai huoli tuntua suurelta. Silloin on tärkeää, että asioihin reagoidaan nopeasti. Eteen ei tietääkseni ole tullut yhtäkään asiaa, jota isännöitsijämme ei olisi tarvittaessa yhteistyössä kiinteistöhuollon kanssa ottanut huolehtiakseen.”

– Timo Suurnäkki, hallituksen puheenjohtaja, As Oy Kenraalinranta

Lue koko tarina

Sertifikaatit kertovat osaamisesta…

…ja tyytyväiset asiakkaat hyvin tehdystä työstä

Erinomainen

Asiakastutkimuksessa tyytyväisyys 4,1 / 5. 95 vastaajaa.

Lännen Palveluyhtiöt