Tilaa asiakirjoja Lännen Isännöintipalvelulta

Asiakirjatilaus

Asiakirjatilaukset ovat siirtyneet Lännen Isännöintipalvelun verkkokauppaan ja otamme tilauksia vastaan lähtökohtaisesti vain verkkokaupan kautta.

Verkkokaupan kautta tilattujen asiakirjojen toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Mikäli tarvitset asiakirjat nopeammin, valitse tuotteeksi pikatoimitus. Pikatoimitukset toimitetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta.

Tilauksen maksu voidaan suorittaa esimerkiksi verkkopankissa, yleisimmillä maksukorteilla ja MobilePaylla. Tilauksen maksamisen jälkeen toimitamme maksu- ja tilausvahvistukset ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen välittömästi. Verkkokaupassa voidaan asioida myös valtakirjan avulla.

Yrityskäyttäjille on tarjolla myös Alisa Yrityslasku. Yrityslaskulla ostajan tunnistamisesta ja laskuttamisesta vastaa Alisa Pankki. Muista valita laskun toimitustapa ja tarkista laskutustiedot. Alv erittely löytyy yrityslaskulta ja muilla maksutavoilla tilausvahvistuksesta.

Mikäli et pysty käyttämään tarjottuja maksutapoja tai käytössäsi ei ole sähköpostia, johon voimme toimittaa maksu- ja tilausvahvistukset, ole tilauksesta yhteydessä asiakaspalveluumme lkpalvelu@lkpalvelu.fi tai (03) 3142 3400.

Lännen Palveluyhtiöt