Tilaa asiakirjoja Lännen Isännöintipalvelulta

Asiakirjatilaus

Asiakirjatilaukset ovat siirtyneet Lännen Isännöintipalvelun verkkokauppaan ja otamme tilauksia vastaan lähtökohtaisesti vain verkkokaupan kautta.

Verkkokaupan kautta tilattujen asiakirjojen toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Heinäkuussa toimituksissa saattaa olla viivettä kesälomien takia. Mikäli tarvitset asiakirjat nopeammin, valitse tuotteeksi pikatoimitus. Pikatoimitukset toimitetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta.

Yritysasiakas

Yrityskäyttäjille on muiden maksutapojen lisäksi tarjolla myös Alisa Yrityslasku. Yrityslaskulla ostajan tunnistamisesta ja laskuttamisesta vastaa Alisa Pankki. Muista valita laskun toimitustapa ja tarkista laskutustiedot. Alv erittely löytyy yrityslaskulta ja muilla maksutavoilla tilausvahvistuksesta.

Huom! Ostajan käyttäessä Alisa Yrityslaskua, pankki tarkistaa aina ostajan osto-oikeuden. Osto-oikeus tarkistetaan digitaalisesti hyödyntäen useita eri tietolähteitä, jolla todennetaan henkilön yhteys kyseiseen yritykseen. Mikäli yhteyttä ei pystytä todentamaan ja ostaja ei saa osto-oikeutta, yrityksen allekirjoitusoikeudellisen henkilön on mahdollista muuttaa työntekijöiden osto-oikeuksia täyttämällä verkkolomakkeen Alisa Pankin yleisillä verkkosivuilla: https://www.alisapankki.fi/yritysasiakas/yrityslasku.

Lomakkeen lähetys vahvistetaan vahvalla tunnistautumisella ja Alisa Pankki tarkistaa henkilön allekirjoitusoikeuden. Muutokset kirjataan viimeistään kolmen arkipäivän kuluttua, jonka jälkeen osto-oikeuden saaneet henkilöt voivat jatkossa käyttää Alisa Yrityslaskua maksutapana. Ongelmatilanteissa ollaan suoraan yhteydessä Alisa Pankin asiakaspalveluun.

Yksityisasiakas

Tilauksen maksu voidaan suorittaa esimerkiksi verkkopankissa, yleisimmillä maksukorteilla ja MobilePaylla. Tilauksen maksamisen jälkeen toimitamme maksu- ja tilausvahvistukset ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen välittömästi. Verkkokaupassa voidaan asioida myös valtakirjan avulla.

Mikäli et pysty käyttämään tarjottuja maksutapoja tai käytössäsi ei ole sähköpostia, johon voimme toimittaa maksu- ja tilausvahvistukset, ole tilauksesta yhteydessä asiakaspalveluumme kiinteistosihteerit@lkpalvelu.fi tai (03) 3142 3400.

Lännen Palveluyhtiöt