Lännen Isännöintipalvelu Oy hakee toimitusjohtajaa

Lännen Palveluyhtiöt / Yritys / Ajankohtaista / Lännen Isännöintipalvelu Oy hakee toimitusjohtajaa

Lännen Isännöintipalvelu Oy on osa Lännen Palveluyhtiöitä, mutta tulevaisuudessa se toimii itsenäisenä yhtiönä. Olemme kehittäneet ketterän toimintatavan, joka ilmenee hyvin ylläpidettyinä kiinteistöinä, tyytyväisinä asiakkaina ja järkevänä taloudenhoitona. Kuuntelemme tarkasti asiakkaitamme ja valvomme jatkuvasti omaa laatutasoamme. Lisäksi viihtyvyyttä yrityksessämme arvioidaan säännöllisesti, ja tyytyväiset työntekijämme ovat hyvän työn jäljen tae ja avain hyvään lopputulokseen.

Katso lisää: https://lkpalvelu.fi/palvelut/isannointi/

Haemme rohkeaa ja kehityshakuista

TOIMITUSJOHTAJAA

viemään Lännen Isännöintipalveluiden tarinaa eteenpäin.

Toimitusjohtajana tehtävänäsi on johtaa ja kehittää liiketoimintaa hyödyntäen digitalisaatiota sekä varmistaa hallitun ja kannattavan kasvun jatkuminen.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä palveluliiketoiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja kasvattamisesta muuttuvassa toimintaympäristössä. Näet ympärilläsi mahdollisuuksia ja tartut niihin rohkeasti. Toivomme, että digitaalisen palveluliiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen on sinulle kokemusperäisesti tuttua ja innostavaa. Uskot vahvasti, että digitaalisuus avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja tarjoaa tapoja uudistaa toimintaa. Aiempi kiinteistöalan kokemus on etu, mutta ei välttämätöntä. Olet innostunut asiantuntijoidemme onnistumisten mahdollistamisesta. Olet selkeä viestijä ja verkostojen hyödyntäminen on sinulle luontaista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa Lännen Isännöintipalvelun tulevaisuutta yhdessä osaavien ja sitoutuneiden ammattilaistemme kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Janne Tuominen puh. 040 844 2125 ja MPS-konsultti Harri Viitanen puh. 040 719 9411.

Haluamme kuulla sinusta lisää! Jätäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta 22.11.2023 mennessä. ”Huolehditaan aivan kaikesta!”

Lännen Palveluyhtiöt