Lännen Isännöintipalvelu Oy hakee kirjanpitopäällikköä

Lännen Palveluyhtiöt / Yritys / Ajankohtaista / Lännen Isännöintipalvelu Oy hakee kirjanpitopäällikköä

Lännen Isännöintipalvelu Oy on osa Lännen Palveluyhtiöitä, mutta tulevaisuudessa se toimii itsenäisenä yhtiönä. Olemme kehittäneet ketterän toimintatavan, joka ilmenee hyvin ylläpidettyinä kiinteistöinä, tyytyväisinä asiakkaina ja järkevänä taloudenhoitona. Kuuntelemme tarkasti asiakkaitamme ja valvomme jatkuvasti omaa laatutasoamme. Lisäksi viihtyvyyttä yrityksessämme arvioidaan säännöllisesti, ja tyytyväiset työntekijämme ovat hyvän työn jäljen tae ja avain hyvään lopputulokseen.

Katso lisää: https://lkpalvelu.fi/palvelut/isannointi/

Haemme kehitysorientoitunutta kirjanpitopäällikköä johtamaan Lännen Isännöintipalvelu Oy:n asiakasyritysten (talo- ja kiinteistöyhtiöiden) pääkirjanpidon toteuttamista yhdessä kuuden hengen ammattitaitoisen kirjanpitotiimimme kanssa. Toimit asiantuntijana erityiskysymyksissä ja osallistut käytännön pääkirjanpidon toteuttamiseen. Osallistut isännöinnin prosessien ja järjestelmäympäristön kehittämiseen yhdessä johdon kanssa. Roolissa on mahdollista kasvaa hallinnollisiin esihenkilötehtäviin. Sisäisesti läheisimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat Lännen Isännöintipalvelun toimitusjohtaja, isännöintipäällikkö ja konsernin talous- ja henkilöstöpäällikkö.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, alan ammattitutkinto, KPT 2 -tutkinto) ja vähintään viiden vuoden relevanttia työkokemusta. Sinulla on vahva kiinteistöalan pääkirjanpidon substanssiosaaminen, erityisalueena arvonlisäverotus. Olet kiinnostunut, ja innostat myös tiimiäsi kehittämään prosesseja ja osallistumaan järjestelmäprojekteihin, tavoitteenanne laadukas ja tehokas raportointi ja asiakaskirjanpito. Olet asiakaspalveluhenkinen ja viestit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa Lännen Isännöintipalvelun tulevaisuutta yhdessä osaavien ja palvelun laatuun sitoutuneiden ammattilaistemme kanssa. Meillä on nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät sekä aito into kehittää tekemistämme niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin näkökulmasta. Laaja asiakaskunta ja mahdollisuus osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin mahdollistavat substanssiosaamisesi jatkuvan kehittämisen. Sitoudumme tukemaan aktiivisesti kehittymistäsi myös esihenkilötyössä ja prosessien kehittämisessä. Palkkaus ja työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset.

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää! Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat talouspäällikkö Katariina Korjus, puh. 040 351 8913 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Jätäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta 14.4.2024 mennessä. Aloitamme keskustelut hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten toimi ripeästi.

Lännen Palveluyhtiöt