Ympäristökuormitus kevenee

Lännen Palveluyhtiöt / Yritys / Ajankohtaista / Ympäristökuormitus kevenee

Muutokset saavat alkunsa pienistä askelista.

Lännen Palveluyhtiöiden ympäristöjärjestelmän rakentaminen eteni viime talvena rivakasti. Työn tuloksena on syntynyt uusia keinoja ja toimintatapoja, joilla pyritään keventämään yhtiön ympäristökuormitusta. Uudistukset näkyvät ensin sisäisesti, mutta vähitellen myös asiakastaloyhtiöissä, palveluissa ja toiminnassa yhteistyökumppanien kanssa.

Päävastuun Lännen ympäristöjärjestelmän rakentamisesta on kantanut viime syksynä perustettu työryhmä. Siihen kuuluvat yhtiön ympäristövastaava, Lännen viherpalvelupäällikkö Kaisa Koskelin, Kiinteistöpalvelujen yksikönpäällikkö Aki Ojala, Siivouspalvelujen palvelupäällikkö Saila Lehtimäki ja asiakaspalveluvastaava Soile Peräsalo.

– Järjestelmän rakentaminen on ollut vaativa ja monivaiheinen projekti, jossa tarvitaan paljon taustatyötä ja selvityksiä. Yksi suurimmista tehtävistä oli Lännen ympäristövaikutusten arviointi, jossa tarkastelimme toimintaamme monesta suunnasta, Kaisa Koskelin kertoo.

Lännen Palveluyhtiöiden ympäristöjärjestelmästä voit lukea lisää viimeisimmästä Länsikontu-lehdestä, jonka verkkoversioon pääset klikkaamalla oheista linkkiä:

http://lehdet.effet.fi/L%C3%A4nsikontu_1_2019/#/article/1/page/1

Lännen Palveluyhtiöt