Lännen Palveluyhtiöt Oy hakee toimitusjohtajaa

Lännen Palveluyhtiöt / Yritys / Ajankohtaista / Lännen Palveluyhtiöt Oy hakee toimitusjohtajaa

Lännen Palveluyhtiöt on kokonaisvaltaista kiinteistönpidon palvelua kumppaneilleen tarjoava kokenut ja luotettava kiinteistöpalveluyhtiö. Se on tarjonnut jo yli 20 vuoden ajan Tampereella ja Pirkanmaalla kiinteistönhoidon palveluita sekä korjaus-, siivous-, viher- ja isännöintipalveluita. Yli 200 ammattilaistamme huolehtii asioiden ja asiakkaidemme arjen sujumisesta. Yhtiöiden liikevaihto on noin 16,3 MEUR.

Katso lisää: https://lkpalvelu.fi/

Haemme

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat Lännen Palveluyhtiöiden ja sen eri liiketoiminta-alueiden (pl. isännöintipalvelut) johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa. Uskot digitaalisuuden tarjoamiin mahdollisuuksiin niin palvelutuotannon kuin johtamisenkin apuvälineenä.

Aiempi kokemuksesi liiketoimintayksikön tulosvastuullisesta johtamisesta vastaavalla tiukasti kilpaillulla alalla antaa sinulle hyvät edellytykset menestyä tässä tehtävässä. Uteliaisuus on sinulle eteenpäin vievä voima. Seuraat aktiivisesti eri toimialojen kehitystä ja haet luontevasti uusia näkökulmia sekä kilpailuetua tuovia erottautumistekijöitä.

Sinulla on kykyä ja halua kehittää prosesseja, palveluja ja ihmisiä liiketoimintaa edistävällä tavalla. Olet aidosti kiinnostunut operatiivisen tekemisen ohjaamisesta, luot struktuuria sekä ohjaat ja tuet organisaatiotasi arjen tekemisessä. Olet kaupallisesti orientoitunut, verkostoidut, avaat ovia ja ohjaat aktiivisesti myyntiä. Kokemusperäinen osaaminen ja ymmärrys julkisten hankintojen kilpailutusprosesseista on merkittävä etu.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla rakentamaan Lännen Palveluyhtiöiden tulevaisuutta yhdessä osaavien ja sitoutuneiden ammattilaistemme kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Janne Tuominen, puh. 040 844 2125 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta 25.2.2024 mennessä.

Lännen Palveluyhtiöt