Tekninen asiantuntija

Lännen Palveluyhtiöt / Tekninen asiantuntija

Haluatko työskennellä kiinteistöalan ykköstiimissä? Kaipaatko työhösi mukavia työkavereita, avointa ja kannustavaa ilmapiiriä, vastuuta, vaikutusmahdollisuuksia ja joustavuutta? Oletko tiimipelaaja isolla T:llä ja haluatko panostaa työssä viihtymiseen?

Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista.

Lännen Tekniset Palvelut hakee nyt vahvistusta riveihinsä ja etsii teknistä asiantuntijaa. Työmme on monipuolista aina pienistä saneerausvalvonnoista ja raporteista laajempiin kuntokartoituksiin ja erilaisten hankkeiden läpiviemiseen. Saatat päästä selvittämään äkillisiä vesivahinkoja, sähköautojen latausmahdollisuuksia, löytää itsesi vetämässä julkisivusaneerauksen hankesuunnittelun aloituskokousta tai laatimassa korjaussuunnitelmaa. Päiväsi on täynnä yllätyksiä.

Toivomme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja arkailematonta kykyä tarttua työhön. Työnkuvasi tarkentuu omien ominaisuuksiesi ja työkokemuksesi mukaan. Meillä pääset onnistumaan juuri siinä, missä sinun osaamisesi ja vahvuutesi ovat. Jotta onnistumisesi olisi taattu, edellytämme kuitenkin vähintään teknikon koulutusta ja B-ajokorttia. Rakennusmestarin tai insinöörin koulutus sekä mm. rakentamisen henkilösertifikaatit ja asunto-osakeyhtiölain tuntemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittymään ja hyödyntämään omaa ammattitaitoasi. Et kuitenkaan ole yksin haasteiden edessä vaan annamme koko organisaation osaamisen ja tuen käyttöösi. Lisäksi kannustamme ja annamme mahdollisuuden kaikille työntekijöillemme alan lisäkoulutuksiin. Työaikasi on joustava ja sinulla on halutessasi mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. Toimistollakin sinua odottaa oma työpiste. Työntekijöillämme on kilpailukykyiset henkilökuntaedut, kuten mm. työaikapankki, henkilöstörahasto, työpaikkahieronta, kattavat työterveyspalvelut ja tyhy-toiminta.

Hakuaika on 31.10.2022 saakka, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen + CV osoitteeseen: toni.koski@lkpalvelu.fi

Voit tutustua meihin tarkemmin osoitteessa: www.lkpalvelu.fi