Rakennussaneeraaja

Lännen Palveluyhtiöt / Rakennussaneeraaja

Nyt on hyvälle tekijälle töitä Lännen Korjauspalvelussa!

Kunnon remppanaiselle tai -miehelle on nyt töitä tarjolla! Tampereen parhaimmistoon kuuluva korjausrakentaja Lännen Korjauspalvelu etsii lisää porukkaa. Meillä on reilu meininki, hyvällä sykkeellä kun toimitaan niin muuta ei voi odottaakaan. Kaikkineen meillä on ihmisiä jo yli 200. Korjauspalvelussa on nyt yli 20 henkeä hommissa.

Miksi sinä et olisi seuraava?

Me tarjoamme paljon töitä, rehdin ja sopimuksen mukaisen palkan sekä työpaikkaetuja niin paljon, että tähän ei kaikkia voi luetella. Mainitaan nyt vaikka hieronta yhtenä.

Työ on pitkälti asuntojen remontoimista, lähtien ovien, ikkunoiden, kaapistojen tai vaikka piha-aitojen korjaamisesta. Miksi ei vaikka kylppäriremppaakin. Ei aina pelkkää sisätyötä, eikä aina ihan pihallakaan.

Näistä hommista työkokemusta pitää olla jonkun verran. Asenne meillä ratkaisee enemmän kuin kokemus, mutta jos olet vanhojen ikkunaosien ja saranoiden spealisti ja osaat silmää räpäyttämättä vaihtaa uuden lukon 60-luvun porrasoveen, kerro tämä meille! Työtä tehdään pitkälti asiakkaiden omissa kodeissa, joten meillä ei luotettavuudesta, täsmällisyydestä ja paineensietokyvystä lipsuta.

Laita sähköpostilla Jussille hakemus ja CV palkkatoiveineen jussi.luokola@lkpalvelu.fi