Putkiasentaja

Lännen Palveluyhtiöt / Putkiasentaja

Nyt on hyvälle putkiasentajalle töitä Lännen Korjauspalvelussa!

Meillä on reilu meininki, hyvällä sykkeellä kun toimitaan niin muuta ei voi odottaakaan. Kaikkineen meillä on ihmisiä jo yli 200, Korjauspalveluissa näistä reilut 20 ihmistä. Ja jokainen niin hyvä tyyppi kuin vaan olla voi!

Miksi sinä et olisi seuraava? Me tarjoamme paljon töitä, rehdin ja sopimuksen mukaisen palkan ja työpaikkaetuja niin paljon, että tähän ei kaikkia voi luetella. Mainitaan nyt vaikka hieronta yhtenä.

Työ on enimmäkseen hanojen, wc-istuinten ja lavuaarien vaihtoa sekä korjausta. Lisäksi patteriventtiilien vaihtoja (esim. jäädyttämällä) sekä putkivuotojen etsintää ja korjausta myös toki. Puristeliitoskoneet ym. on jokaisella asentajalla. Teemme myös kylpyhuoneremontteja eli niissä kohteissa putkimies purkaa lvi-kalusteet ja lopussa jälleenrakentaa kph:n putkituksineen / lvi-kalusteineen kaikkineen. Työ on itsenäistä työtä ja keikoille kuljetaan omalla työpakettiautolla ympäri kaupunkia.

Nyt kuitenkin työnkuva on semmoinen, että ihan noviisille ei välttämättä paras juttu, kokemusta siis tarvitsee näistä töistä olla, mutta katsotaan sitten haastattelussa tätäkin puolta. Enemmän se asenne ratkaisee kuin kokemus.

Laita Jussille postia, hakemusta ja CV:tä vaan menemään: jussi.luokola@lkpalvelu.fi 

Lännen Palveluyhtiöt