Kiinteistöpalvelun työnjohtaja

Lännen Palveluyhtiöt / Kiinteistöpalvelun työnjohtaja

Hei kiinteistöpalvelualan ammattilainen! Nyt olisi tarjolla nykyaikaiselle, osaavalle ja kehityskykyiselle ammattilaiselle ainutlaatuinen paikka kiinteistöalan terävimmässä kärjessä!

Etsimme Kiinteistöpalveluun pitkäaikaiseen työsuhteeseen TYÖNJOHTAJAA kiinteistöhuollon tiimiin. Tavoitteena on pitkäaikainen työsuhde.

Työnkuvasi työnjohtajana on hyvin monipuolinen ja viikot ovat harvoin samanlaisia. Toimit esihenkilönä parille kymmenelle kiinteistönhoitajalle, joiden työtä seuraat, aikataulutat ja johdat, sekä autat heitä tekemään työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Jaat työmääräykset ja varmistat, että töiden laatu on edellytettävällä tasolla. Pidät myös aktiivisesti yhteyttä niin asiakkaisiin kuin kollegoihisi. Tehtävässä teet jonkin verran myös tarjouslaskentaa ja talouden huomioon ottava ajattelutapa onkin eduksesi.

Toivomme sinulta teknistä osaamista. Koulutustaustastasi voi löytyä esimerkiksi rakennustekniikan tai ympäristötekniikan insinööri (AMK), kiinteistöpitotekniikan insinööri (AMK), kiinteistöalan teknikko tai jokin muu tekninen koulutus, mutta me arvostamme suuresti myös työn kautta hankittua pätevyyttä ja osaamista. Käytät päivittäin työssäsi muun muassa Power BI- ja Tampuuri-ohjelmistoja. Ala digitalisoituu koko ajan yhä enemmän, joten digitaalisten työkalujen hallinnasta saat selvää etua tehtävään.
Luonteeltasi toivoisimme sinun olevan sosiaalinen, positiivinen ja analyyttinen. Olet kannustava esihenkilö ja asiakaspalvelija, joka osaa suhteuttaa toimintaansa erilaisten ihmisten ympärillä. Osaat seurata toimintaa myös lukujen kautta ja sitouttaa työntekijöitä työhönsä. Uskallat tarttua puhelimeen ja sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä.

Me tarjoamme sinulle paikan iloisesta, kasvavasta ja kehittyvästä työyhteisöstä, jossa työntekijöistä pidetään hyvin huolta ja työtyytyväisyyttä myös mitataan säännöllisesti! Toimistolla tarjolla on aina kuumaa kahvia ja muita juomia. Työsuhde-etuihin kuuluu muun muassa hierontamahdollisuus työaikana, tyhy-toiminta, henkilöstörahasto, firman oma salibandyvuoro, palkitsemisjärjestelmä sekä monenlaiset koulutusohjelmat ja kehitysmahdollisuudet! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan, joten laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Jos mielenkiintosi heräsi, ole rohkeasti yhteydessä pikimmiten!

Tämän tehtävän rekrytointia hoitaa Täyttö Oy. Kaikki yhteydenotot sekä hakemukset Ilse Lahdenpohjalle
ilse@taytto.fi / p. 0500 470 754